Steeds vaker maken hoveniers de stap richting het verkopen van een robotgrasmaaier. Echter loopt de interne kennis bij hoveniers bedrijven achter waardoor er twijfels ontstaan bij zowel de klant als de hovenier. Vitaro helpt hierbij.

Waarom zou een hovenier de robotgrasmaaier willen verkopen? De klant wenst een mooie tuin, anders schakelt deze geen hovenier in. Vaak is gras een groot deel bepalend voor het aanblik, is een tuin mooi onderhoud of niet? Immers lang gras wekt al snel de illusie van een slecht onderhouden tuin. De klant heeft er baat bij dat het gras regelmatig gemaaid wordt. Dit kan de hovenier zelf doen, maar de marges hierin zijn minimaal, terwijl de energie die erin gestoken moet worden niet minimaal is. De robotgrasmaaier kan dit veel goedkoper en uiteindelijk nog veel beter. 

Benieuwd naar de overige voordelen van de robotgrasmaaier voor zowel hoveniers als klanten van de hovenier? Vitaro geeft elk jaar een introductie in het voorjaar voor hoveniers om voortaan de robotgrasmaaier een vaste plek te kunnen geven. Hierbij geven wij allerlei tips en trucs weg over de verkoop, het plaatsen en de werking van de robotgrasmaaier. Meer weten over deze lezing of over het toevoegen van robotmaaiers in uw assortiment. Neem contact met ons op.