Een gemiddeld voetbalveld is tussen de 7000 en 9000 vierkante meter. Het is een enorme klus om dit vakkundig te onderhouden. Vitaro verzorgt dan ook bij verschillende voetbal verenigingen het maaien met robotgrasmaaiers . 

Het afnemen van vrijwilligers bij voetbalvelden is natuurlijk een toenemend probleem. Daarnaast zijn de kosten van aanschaf voor deze grote machines, de brandstof en onderhoud een hoge kosten post.

 

Uiteraard is uitbesteden van het maaiwerk een optie. Echter dan is men afhankelijk van de partner wanneer deze komt maaien. En uiteraard is het uitbesteden ook niet goedkoop. Het gewenste resultaat, vooral qua kwaliteit, laat hierbij vaak te wensen over.

Samen met deze vrijwilligers heeft Vitaro de afgelopen jaren zich ingezet om deze kosten post te minimaliseren en de kwaliteit te verbeteren door het plaatsen van een Etesia robotgrasmaaier.

Deze Etesia maaiers zijn gemaakt voor grote oppervlakten. Polo velden, golfbanen en voetbalvelden zijn drie voorbeelden van grote vlaktes gras die moeten voldoen aan hoge eisen. De maaier kan ongeveer 3 keer per week het gehele veld maaien. De specifieke voordelen en meer informatie over het plaatsen van deze maaier komen wij u graag uitleggen op locatie. Meld u nu aan via de contact pagina voor een gratis en geheel vrijblijvend advies gesprek.