Bij Vitaro kunt u van al onze merken verschillende accessoires bestellen. Sommige accessoires zijn puur voor de liefhebber, echter zijn er onderdelen die u kunt bestellen die wel degelijk invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van uw maaier. in dit nieuws bericht zullen wij deze kort toelichten en wellicht krijgt u op deze manier wel inspiratie.

Losse onderdelen

Krammetjes, buiten kabel, extra lader, of wellicht een boutje, stekkertje of snoertje.

Mocht het zo zijn dat u de machines net zo intressant vindt als onze monteurs, bent u welkom om losse onderdelen via Vitaro te bestellen, dit is wel onder voorbehoud.

In alle kleuren en meer!

Het kan worden gezien als Cosmetica voor de maaier, een sticker over de kappen. U kunt bij Husqvarna een sticker bestellen die u dan zelf erop dient te plakken. Deze stickers zijn beschikbaar met verschillende opdrukken. Koeien vlekken? Geen probleem! aankleden als het favoriete Disney figuur van uw kinderen? Geen probleem!