Het is tijd voor een robotmaaier zegt u? Dat kan altijd! maar het is wel slim om even rekening te houden met de mogelijkheden en bij Vitaro hebben wij daar een hoop ervaring mee. Hieronder kan u een lijst vinden van verschillende producten die wij leveren op advies van onze ervaringen en die van onze klanten.

 

 

 

Waterafrastering

Heeft u een vijver of woont u aan het water? Het aanleggen van waterafrastering zorgt ervoor dat de maaier niet het water in kan rijden. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden die samenhangen met de maaier die u kiest. Wij vertellen u hier graag meer over.

 

Aanleggen van stopcontact & schakelaar

Het laadstation van de robotgrasmaaier heeft een constante voeding nodig. Als u geen stopcontacten in uw tuin heeft kunnen wij deze voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat het snoer goed weg is gewerkt en maken de aansluiting met uw laadstation compleet. De kosten voor het leggen van een dergelijke aansluiting is afhankelijk van de meters snoer wat wij moeten aanleggen.

 

Grindroosters

In de meeste tuinen waar een robotgrasmaaier in thuis hoort zijn verschillende paden aangelegd met uiteenlopende materialen. In het geval van een grindpad is het essentieel dat deze goed kan worden afgesloten van het maaigebied. Het grind kan namelijk zorgen voor schade aan de maaier. Deze schade valt niet onder enige garantie van de leverancier. Op advies van onze monteurs kunt u grindroosters laten plaatsen om risico op beschadiging te voorkomen.