Vind u het tijd voor een robotgrasmaaier? Dan bent u bij Vitaro aan het juiste adres. Op basis van jarenlange ervaring adviseren u graag over de mogelijke aanpassingen in uw tuin voor een optimale inzet / werking van een robotgrasmaaier.  Hieronder treft een u overzicht met producten welke wij u kunnen leveren:

 

 

 

Waterafrastering

Heeft u een vijver of woont u aan het water? Het aanleggen van waterafrastering zorgt ervoor dat de maaier niet het water in kan rijden. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van welke maaier u kiest. Wij vertellen u hier graag meer over.

 

Aanleggen van stopcontact & schakelaar

Het laadstation van de robotgrasmaaier heeft een constante voeding nodig. Als u geen stopcontacten in uw tuin heeft kunnen wij deze voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat het snoer goed weg is gewerkt en maken de aansluiting met uw laadstation compleet. De kosten voor het leggen van een dergelijke aansluiting is afhankelijk van de meters snoer wat wij moeten aanleggen.

 

Grindroosters

In de meeste tuinen zijn verschillende paden aangelegd met uiteenlopende materialen. In het geval van een grindpad is het essentieel dat deze goed kan worden afgesloten van het maaigebied. Het grind kan namelijk zorgen voor schade aan de maaier. Deze schade valt niet onder enige garantie van de leverancier. Op advies van onze monteurs kunt u grindroosters laten plaatsen om risico op beschadiging te voorkomen.