Het jaar is goed begonnen met in de eerste maanden een overvloed van zon. Voor onze huidige klanten is dat het teken dat er weer gemaaid kan worden. Voor de Robomow en Husqvarna eigenaren zijn er tijdens het winteronderhoud weer updates gedaan in zowel de software als de hardware van de maaiers. Dat alles zodat ook dit jaar het gras er weer mooi bij staat. Hiernaast ziet u twee plekken waar onze maaiers aan het werk zijn

Introducing: Gardena Sileno City!

Als u in de zoektocht bent naar een nieuwe machine bieden wij vanaf het begin van 2018 een nieuw merk aan genaamd Gardena. Het merk is bekend van verschillende tuin accessoires en is vooral hard aan de weg aan het timmeren voor het automatiseren van het tuin onderhoud. Denk hierbij aan automatische tuin sprinklers en andere innovaties. Wij hebben de Gardena maaiers getest en hebben een selectie gemaakt voor onze toekomstige klanten.
De types die wij hebben toegevoegd aan ons assortiment zijn:
Gardena Sileno City 350
Gardena Sileno City 500
Gardena Sileno City 500 Smart

Voor meer informatie over deze maaiers verwijzen wij u door naar onze producten pagina

Heeft u vragen over robotgrasmaaiers of bent u opzoek naar een gratis advies gesprek, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.