Over het algemeen is ieder gazon geschikt voor een robotgrasmaaier. Robotgrasmaaiers zijn zo ontwikkeld dat ze zichzelf door nauwe gangen en paadjes kunnen manoeuvreren. Het maakt ook niet uit of u een grote of klein tuin hebt: de robotgrasmaaier past zich gemakkelijk aan en zal iedere tuin strak kunnen houden. Heeft u een ongelijk gazon met veel oneffen oppervlaktes? Ook dat is voor een robotgrasmaaier geen probleem. De tuinmachine is zo ontworpen dat hij, afhankelijk van het model, hellingen tot 70% aankan. Heeft u meerdere losse stukken gazon? Kies dan voor een model dat zelf de zones in kan delen. Er zijn ook modellen die u zelf in de juiste zone moet plaatsen. In ons magazine leest u alles wat u wilt weten voor de aanschaf van een robotgrasmaaier.  Bent u geïnteresseerd?  Neem contact met ons op voor een advies op maat!