Een tevreden klant is de beste reclame. Elke dag werken we hard om onze klanten door hoge kwaliteit en eersteklas service tevreden te stellen. En dat lukt! Hieronder de ervaring met de in 2020 gelanceerde Automower 305: ontwikkeld voor kleinere tuinen, maar met de krachtige functies van een grotere robotgrasmaaier.

Kitty over hun Automower 305 ‘James’:

”Als tuinliefhebbers zijn mijn man en ik graag in de tuin bezig. De laatste tijd werd het gras maaien, mede door het ouder worden en daarbij het ontstaan van wat fysieke klachten toch wat problematisch. Zoekend naar een oplossing besloten wij, na advies te hebben ingewonnen bij Vitaro, tot de aanschaf van een robotgrasmaaier. Nou er ging een wereld voor ons open. Dit hadden we 10 jaar eerder moeten doen! Heeft niets met leeftijd te maken, maar gemak dient nou eenmaal de mens! Wij noemen onze maaier ‘James’.  James begint en stopt met maaien op de door ons ingestelde dagen en tijd, is nooit moe en vraagt ook geen aandacht.  Je ziet het gazon alleen maar mooier worden. Het opvangen of opharken van gemaaid gras is verleden tijd. Kortom, wij zijn met deze robotgrasmaaier in onze nopjes! Nu is het in plaats van zelf het gras maaien, koffie drinken op het terras en en kijken wat een fantastisch werk de Husqvarna 305 levert.”

Nu tijdelijk € 100,00 voordeel bij aankoop van de eersteklas robotgrasmaaier Automower 305. Benieuwd of deze maaier het meest geschikt is voor uw tuin? Maak een afspraak voor een advies op locatie!