VOOR DE VEELEISENDE PROFESSIONAL

Gunt u de spelers van uw sportclub het allerbeste veld? Bent u verantwoordelijk voor de groenvoorziening voor een bedrijf of een openbare instantie? Doe uw voordeel met de nieuw technologie – nu ook via 4G!! Vitaro is sinds 2012 expert op het gebied van installatie, service en onderhoud van robotgrasmaaiers voor sportvelden en levert diverse modellen van het fabricaat Belrobotics.

Moet uw gazon uiterst nauwkeurig worden gemaaid? Wilt u hetzelfde gebied in minder tijd klaar hebben? De nieuwe generatie robotgrasmaaiers van Belrobotics navigeert met behulp van GPS RTK. Het patroonmaaien is mogelijk dankzij de RTK (Real Time Kinematic)-technologie.

HOE WERKT HET?

RTK staat voor Real Time Kinematic, een technologie die werkt op basis van GPS signalen, welke vervolgens in realtime gecorrigeerd worden door een referentiestation, waardoor het gras tot de centimeter nauwkeurig gemaaid kan worden. Deze kan op alle modellen van Connected line geïnstalleerd worden.

Ga hier naar het gehele artikel over de mogelijkheden en voordelen van RTK technologie van Belrobotics.

Geïnteresseerd in deze technologie die u tijd en geld kan besparen? Aarzel dan niet om contact met Vitaro op te nemen om de mogelijkheden voor uw sportclub() of bedrijf  te bespreken.