Kom langs in Geldermalsen!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een nieuwe machine, onderhoud aan uw huidige machines en goede service. Of u nou een professional bent of beginner, u kunt het bij ons vinden. Wij helpen graag om ervoor te zorgen dat het “werk” in de tuin een fluitje van een cent zal lijken. Kom langs in Geldermalsen! Hier hebben wij de laatste machines staan, luisteren we naar uw vragen of geven we die oude machine wat hij nodig heeft om weer te presteren zoals hij hoort te doen.

Wij zijn erkend dealer van Husqvarna, Silky, Aspen en GTM Professionals. Een kleine greep uit onze producten lijst: Kettingzagen, snoeischaren, tuintractoren, gazonmaaiers, brandstof, heggenscharen, bosmaaiers, veiligheidskleren en hogedrukreinigers. Staat uw product er niet tussen? Neem een kijkje in onze online producten catalogus.  Heeft u een ander product voor service? Geen probleem, kom gerust langs, bij Vitaro groentechniek bent u welkom!

Onze klanten

De klanten waar wij voor werken zijn met name hoveniers, gemeentes, en groenverzorgers. Met name in de regio Geldermalsen, Culemborg en Tiel zijn er verschillende bedrijven die kiezen voor Vitaro. Onze persoonlijke aanpak en snelle service is wat ervoor zorgt dat wij steeds meer klanten krijgen die via mond op mond reclame bij ons komen. Een goede machine gaat minimaal tien jaar mee, mits deze goed onderhouden is natuurlijk.

 

Ook tijdens de lockdown staan wij voor u klaar!

Als niet essentiële winkel is ook Vitaro Groentechniek dicht tijdens de lockdown tot 14 januari. Onze producten bestellen en het afhalen resp. het brengen van uw gereedschap| machine voor reparatie is wel toegestaan. Hoe werkt het? Plaats uw bestelling per mail...

Fijne feestdagen!

Wij danken u voor het vertrouwen in afgelopen jaar. Vanwege de feestdagen zijn wij gesloten tot en met 2 januari a.s. Wij wensen u fijne feestdagen en geluk en goede gezondheid voor 2022!

Aangepaste openingstijden in de zomer

Wij zijn de hele zomer geopend, weliswaar met aangepaste openingstijden. Van 19 juli t/m 28 augustus 2021 is onze showroom geopend op maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. Wilt u met meer gemak genieten van uw tuin?  Wij bieden voor elke klus het juiste...

Maak een afspraak voor uw bezoek aan onze showroom

Wat fijn dat wij u weer mogen ontvangen in onze showroom. Belangrijk is dat u minimaal 4 uur voor uw bezoek een afspraak plant via: https://vitaro.nl/groentechniek/afspraak-plannen/ Een telefonisch afspraak maken is ook mogelijk via 0345-576288. Na het plannen van een...

Blijf op de hoogte!

Wij houden per seizoen acties voor onze klanten, denk hierbij aan kortingen op het onderhoud, gratis brandstof bij een nieuwe machine of 10% korting op de aankoop van een nieuwe machine. Om u op de hoogte te houden maken wij actief gebruik van Facebook en sturen wij driemaal per jaar een nieuwsbrief. Wacht vooral niet te lang, voor u het weet is de volgende korting reeks alweer geweest.