U hoeft de omgeving niet meer te verstoren door uw werk. Met de machines in de accuserie van Husqvarna gaat een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open om het werk klaar te maken – buiten en binnen.

De accuserie van Husqvarna bestaat uit machines die zijn ontworpen met extra aandacht voor ergonomie. Dit betekent dat ze comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn en uw productiviteit vergroten. Het unieke intuïtieve toetsenbord van Husqvarna maakt het eenvoudig om de machine te starten en te stoppen door op een knop te drukken en de SavE-knop maximaliseert de bedrijfstijd. De machines zijn krachtig en uiterst veelzijdig. De machines op accu hebben daarbij voordelen als onderhoudsvrije motoren, lage geluidsniveaus, geen dampen en een laag gewicht.

Een laag geluidsniveau betekent dat u op elk tijdstip kunt werken, zelfs op geluidsgevoelige locaties zoals woonwijken, in de buurt van ziekenhuizen en in openbare plantsoenen.

Met de accu-aangedreven machines maakt u geen benzinekosten meer én er komen geen benzinedampen vrij, waardoor binnenshuis werken ook tot de mogelijkheden behoort. Denk aan het wegblazen van afval in een hal bijvoorbeeld.

Onze werknemers adviseren u graag hoe de Husqvarna accu gereedschappen optimaal in te zetten.