Persoonlijk, groot assortiment en volledige service

Vitaro Groentechniek biedt een volledig assortiment van bos en tuingereedschap zoals Riders, grasmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers en meer voor zowel de professionele gebruiker als de consument. Wij zijn erkend dealer van Husqvarna, Aspen, Silky, GTM professional en Robomow. U spreekt bij ons met vakmensen. Wij weten waar het bij aanschaf en onderhoud van tuin producten op aankomt. Wij zorgen voor de persoonlijke aandacht die u en uw gereedschap verdient of dit nou om een enkele machine gaat of een een aantal sets, bij ons bent u op de juiste locatie.

Geschiedenis

Vitaro is van origine sinds 2008 gespecialiseerd in robotgrasmaaiers. In 2015 kreeg Vitaro de mogelijkheid om uit te breiden naar een full service bedrijf voor tuin- en park machines. Deze uitdaging heeft de eigenaar Ruud van Rooij met beide handen aangepakt en zo is Vitaro Groentechniek ontstaan. in de zoektocht naar een goede locatie zijn wij in Geldermalsen aangekomen, hierbij hebben wij de bestaande bedrijfsactiviteiten van Zwiep H.O. voortgezet. Zwiep H.O. is meer dan 30 jaar totaalleverancier geweest in de tuin en park-markt, maar is nu aan het genieten van zijn pensioen.

 

Vooruit kijken

Wij hebben bij Vitaro een goed beeld van wat onze klanten willen hebben en wat zijn of haar opdrachtgevers verwachten. Mede dankzij deze inzichten hebben wij gezien dat de vraag naar accu gereedschap steeds groter is. Deze trend is blijvend en dat zien wij ook terug bij de nieuwste ontwikkelingen van producenten.

Daarnaast zijn wij ook niet bang om te experimenteren met nieuwe artikelen. Wij zijn sinds het begin van 2017 begonnen met het verkopen van de robotstofzuiger van iRobot genaamd Roomba.