Bundel uw krachten met een tuintractor van Husqvarna

Wilt u tijdens het maaien met twee handen kunnen sturen? Wilt u de tuintractor kunnen inzetten in alle seizoenen? De tuintractor van Husqvarna maakt dit allemaal mogelijk. Zo is de zitmaaier gemakkelijk te bedienen en kunt u handig en sleutelvrij werken. U start de maaier eenvoudig met één druk op de knop. Verder bedient u de tuintractor met de pedalen waardoor u met twee handen kunt sturen. Hierdoor is de tuintractor veilig in gebruik en kunt u comfortabel maaien. De kracht van de tuintractor zit ook in het feit dat u hem op allerlei soorten gazons kunt gebruiken. U kunt namelijk gebruik maken van drie verschillende maaisystemen: verzamelen, mulchen (BioClip) of uitwerpen. Het resultaat is altijd uitstekend! Door een tuintractor te kopen kunt u uw gazon dus makkelijk maaien en hoeft u zich ook geen zorgen te maken om het onderhoud. De tuintractors zijn namelijk gemaakt voor een lange levensduur. Wilt u een zitmaaier kopen en advies ontvangen van onze groenspecialisten? Bel dan naar: 0345 576 288 of navigeer naar onze winkel in Geldermalsen! U vindt onze vestiging aan de Chamotte 15.

Zitmaaier kopen | Vitaro Groentechniek

Eenvoudig onderhouden van een tuintractor

Wij vinden dat een zitmaaier het maaien u gemakkelijker moet maaien en daar hoort veel onderhoud plegen aan de zitmaaier natuurlijk niet bij. De zitmaaiers van Husqvarna zijn allemaal gemakkelijk in het onderhoud want dit is in een handomdraai gebeurd. De messen zijn snel te verwijderen en kunnen worden vervangen zonder dat u daar gereedschap voor nodig heeft. Daarnaast is het robuuste maaidek met poedercoating roestbestendig waardoor de zitmaaier nog duurzamer in gebruik is. Duurzaam gebruik is een belangrijke peiler in het assortiment van Husqvarna. Wilt u een frontmaaier kopen? Ook dan kunt er op rekenen dat u hier nog lang plezier van wilt hebben. Bekijk het gehele assortiment maaiers op de website!

Tuintractor kopen met vakkundig advies

Overweegt u om een zitmaaier te kopen maar bent u er nog niet helemaal over uit? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Bij de aanschaf en onderhoud van tuinproducten weten wij waar het op aankomt. Wij zorgen voor de persoonlijke aandacht die u en uw gereedschap verdient. Het maakt niet uit of het om een enkele machine gaat of om een aantal sets; u bent hoe dan ook bij ons op de juiste locatie. Heeft u een maaier gezien die u op locatie wilt komen bekijken? Of wilt u advies ontvangen van ons groenspecialisten? Navigeer dan naar De Chamotte 15 in Geldermalsen. Ook kunt u ons bereiken op 0345 576288.