Zitmaaier kopen met een lange levensduur

Wilt u een veelzijdige zitmaaier kopen met een lange levensduur? De tuintractor van Husqvarna is een blijvertje! Deze zitmaaier is er namelijk op gemaakt om een lange tijd mee te gaan. Hij is uitgevoerd met snel geslepen messen, versterkte details en is roestbestendig. Daarnaast heeft de zitmaaier een unieke besturingstechniek waardoor u met twee handen kunt sturen. U bestuurt de tuintractor met de pedalen. Dat is niet alleen comfortabel en handig maar tegelijkertijd ook erg veilig. Daarnaast kunt u de zitmaaier op allerlei soorten gazons gebruiken. Het resultaat is altijd uitstekend omdat u kunt kiezen uit drie verschillende maaisystemen: verzamelen, mulchen (BioClip) of uitwerpen. Ook struiken en bomen vormen geen probleem. Wilt u advies ontvangen van onze groenspecialisten bij het kopen van een zitmaaier? Bel dan naar: 0345 576 288 of navigeer naar onze winkel in Geldermalsen! U vindt onze vestiging aan de Chamotte 15.

Zitmaaier kopen | Vitaro Groentechniek

Zitmaaier kopen met uniek besturingssysteem

Een zitmaaier kopen van het merk Husqvarna verzekert u ervan dat u probleemloos kunt manoeuvreren. Dankzij de unieke besturingstechniek draait u gemakkelijk om obstakels heen. Hierdoor zijn er minder ongemaaide stukjes in het gazon zichtbaar en kunt u doeltreffend maaien. En wist u dat u de zitmaaier niet alleen te gebruiken is als zitmaaier? Met een tuintractor bent u klaar voor alle seizoenen! Tal van accessoires maken van deze tractor een veelzijdige partner die het hele jaar zijn nut bewijst. Heeft het hevig gesneeuwd? Dan kunt u de zitmaaier uitbreiden met een sneeuwruimer. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals uitbreiding met een aanhanger of een borstel. Benieuwd hoe u uw tuintractor multifunctioneel kunt inzetten? Bekijk de brochures!

Zitmaaier kopen met eenvoudig onderhoud

Door een zitmaaier te kopen kunt u uw gazon gemakkelijk maaien en hoeft u zich ook geen zorgen te maken om het onderhoud. De messen kunnen namelijk snel worden verwijderd en vervangen worden zonder dat u daar gereedschap voor nodig heeft. Op die manier houdt u uw gazon in gezonde conditie. Verder is het robuuste maaidek met poedercoating roestbestending waardoor de tractor nog duurzamer in gebruik is. Kortom: u heeft lange tijd plezier van uw tuintractor! Meer weten over ons assortiment zitmaaiers? Neem contact op door te bellen naar: 0345 576 288 of mail naar groentechniek@vitaro.nl. Of wilt u een frontmaaier kopen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk het aanbod op de website of kom langs in de winkel!