Wie is Vitaro?

Vitaro is de professionele partner op het gebied van robotgrasmaaiers voor Nederland en België. Ons bedrijf is volledig op dit product ingericht en de term Service staat bij ons centraal. Wij richten ons op kleine en grote gazons, maar ook de profesionele velden. Onze ervaring en expertise vertaalt zich in hoge kwaliteit sinds 2008.

 

 

 

Wij stellen ons graag aan u voor:

Ruud
Naam: Ruud van Rooij

Kerntaken: Eigenaar / oprichter

Na mijn HBO studie Technische bedrijfskunde ben ik gestart als bedrijfsleider bij Vetipak te Oss. In de avonduren in 2008 met Vitaro gestart en in 2011 fulltime aan de slag gegaan met Vitaro.

Naast uiteraard het aansturen van de gehele organisatie ben ik veel onderweg om potentiele nieuwe klanten te bezoeken. Uiteraar ondersteun ik de verschillende afdelingen waar het nodig is. Mijn doel is om altijd zo veel mogelijk bij onze klanten actief te zijn om van alles goed op de hoogte te zijn en blijven.

Annemarie

Naam: Annemarie Bouman

Kerntaken: Offertes Communicatie / Website 

Enkele jaren geleden op de Pinksterfeesten met Vitaro in contact gekomen en uiteindelijk enige tijd later bij Vitaro begonnen als kantoormedewerker. Mijn werkzaamheden zijn heel breed, maar hoofdzakelijk gericht op het directe klantencontact. Denk hierbij aan het opstellen van de nieuwsbrief, organisatie en communicatie van het winteronderhoud en het verwerken van administratieve vragen en opmerkingen.

Hendrik
Naam: Hendrik Cossee

Kerntaken: Installatie, service en onderhoud voor Noord Nederland

Na verschillende jobs in binnen- en buitenland als technieker te hebben gedaan ben ik via mijn zwager in contact met Vitaro gekomen. Wij wonen in Drenthe en mij is ter ore gekomen dat Vitaro op zoek was naar technische ondersteuning in deze regio. Wij waren net verhuisd en waren een B&B begonnen, die ik geheel zelf heb verbouwd. Na de verbouwing was het weer tijd om iets anders om handen te krijgen. Hierop ben ik in gesprek gegaan met Vitaro en zodoende actief in de buitendienst in Noord Nederland, maar kan ik waar nodig ook in het zuiden bijspringen.

Marco
Naam: Marco Heerkens

Kerntaken: Installatie, Service en Onderhoud

Na verschillende jaren bij Bakkerland te hebben gewerkt helaas door reorganisatie overbodig geworden. Na een jaar als mallenmaker bij een beeldgieterij te hebben gewerkt bij Vitaro begonnen. Tijdens de wintermaanden heb ik alle producten een voor een voorbij zien komen tijdens het winteronderhoud. Dit is een goede leerschool geweest. In het voorjaar sta ik te springen om ook buiten in de tuinen aan de slag te kunnen. Het buitenwerken en de vrijheid onderweg spreekt me erg aan.

Jaap

Naam: Jaap Visser

Kerntaken: Installatie, Service en Onderhoud

Na een technische opleiding en enkele functies in de voedingsmiddelen ben overgestapt naar ICT. Na 16 jaar ICT  wilde ik graag weer technisch bezig zijn en meer buiten werken. 

Deze uitdaging heb ik begin 2019 gevonden bij Vitaro.  Afwisselend werk, meestal buiten. Storingen en installaties, elke dag weer iets anders. Ik heb zeker geen spijt van deze carrière switch; leuk bedrijf, leuke collega’s, en boeiende robottechniek. 

Jacqueline

Naam: Jacqueline Koeman

Kerntaken: Administratie, facturering, telefoon 

 

Simon

Naam: Simon van der Wijst

Kerntaken: Medewerker winkel in Geldermalsen en buitendienst

Al vele jaren geleden via een vriend bij Vitaro terecht gekomen. Veel beurzen mede verzorgd, robotgrasmaaiers geinstalleerd en machines gerepareerd. De laatste jaren echter veelal actief in de winkel in Geldermalsen als winkelmedewerker. Echter ook nog regelmatig op pad als buitendienst medewerker voor de robotgrasmaaiers. Vele facetten binnen het bedrijf zijn mij inmiddels bekend.

Juul
Naam: Juul van Boxtel

Kerntaken: Automatisering

Als vakantiewerker begonnen bij Vitaro, maar na een studie stop een half jaar full time gewerkt. Tijdens deze periode werkzaam als planner en buitendienstmedewerk. Na hervatten studie als oproepkracht werkzaam, hoofdzakelijk met de automatisering van de diverse systemen. Maar ook bij afdeling planning en in de buitendienst ter ondersteuning.