Advies op maat voor robotgrasmaaiers
Afhalen in onze showroom in Geldermalsen

Zitmaaiers

Grasmaaien met een ergonomische werkhouding waarbij veiligheid en comfort voorop staan: de zitmaaiers van Husqvarna maken het mogelijk.

Sorteren op

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Husqvarna zitmaaier

De zitmaaiers van Husqvarna zijn een begrip in de wereld van tuinieren. Niet alleen zijn ze indrukwekkend om te zien, ze overtreffen uw stoutste verwachtingen op het gebied van prestatie en doeltreffendheid. Voor het maaien van grote gazons zijn een goede snit en krachtige prestatie essentieel. Bekijk het assortiment Husqvarna frontzitmaaiers en vergelijk de verschillende exemplaren om een weloverwogen keuze te maken.

  • Geavanceerde zitmaaiers voor intensief gazononderhoud
  • Dankzij vierwielaandrijving geschikt voor ieder landschap
  • Erkend Husqvarna dealer

Frontmaaiers

In ons assortiment vindt u twee soorten zitmaaiers: frontmaaiers en tuintractoren. Bij een frontmaaier bevindt het maaidek zich, zoals de naam al doet vermoeden, aan de voorkant van de machine. Een frontmaaier maakt het buitenleven stukken makkelijker. Sinds Husqvarna in 1987 zijn eerste frontmaaier – ook wel rider genoemd – introduceerde, is de geavanceerde tuinmachine continu in ontwikkeling geweest.

De frontmaaiers van nu beschikken over vele mogelijkheden en slimme eigenschappen, zoals accuvoeding, achterassturing, vierwielaandrijving en directe bemestingstechnologie. Voor zowel professionele projecten als intensieve tuinklussen rekent u op deze betrouwbare en veelzijdige frontzitmaaier.

Comfortabel en efficiënt maaien

Het lage maaiprofiel aan de voorzijde laat u elk plekje bereiken.

Overwint elke heuvel

Het lage zwaartepunt zorgt voor stabiliteit op alle hellingen en heuvels.

Veelzijdig in gebruik

Buitengewoon veelzijdig dankzij een breed assortiment aan accessoires.

Frontmaaiers met laag maaiprofiel

Doordat de frontmaaiers van Husqvarna een maaidek met een laag maaiprofiel hebben, heeft u niet alleen een perfect overzicht van uw werkgebied, maar weet u ook zeker dat u geen plekje vergeet. U maait uiterst nauwkeurig, ook onder hekken en rond obstakels.

Probleemloos hellingen maaien

Geen helling is te veel voor de Husqvarna frontzitmaaier. Heuvels en glooiend landschap vormen geen barrière dankzij de vierwielaandrijving en het lage zwaartepunt blijft uw zitmaaier altijd stabiel en maait u elk terrein zonder moeite.

Het hele jaar door een veelzijdige zitmaaier

De zitmaaiers zijn uit te breiden met een breed scala aan accessoires en maaidekken. Hierdoor heeft u een zeer veelzijdige frontmaaier die u het hele jaar door kunt inzetten.

Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik

Met een frontmaaier van Husqvarna zit u er comfortabel bij. De maaiers zijn ergonomisch ontworpen voor maximaal gebruikersgemak en -comfort. De onderhoudspunten zijn eenvoudig bereikbaar voor een schoonmaakbeurt of periodiek onderhoud.

Kom langs in onze showroom in Geldermalsen

Bent u benieuwd naar de verschillende zitmaaiers en hun mogelijkheden? We begrijpen het als u ze graag eerst in het echt ziet. Kom gerust bij ons langs in Geldermalsen. In onze showroom wordt u geholpen door ervaren medewerkers die u helpen bij uw keuze.

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00– 13:00 uur

Neem contact op met Vitaro

Heeft u meer informatie nodig over onze zitmaaiers of andere Husqvarna tuinmachines? We denken graag met u mee, zodat u de juiste keuze maakt. Neem contact met ons op via 0345 576 288 of groentechniek@vitaro.nl.

Vitaro.nl

Bij Vitaro Groentechniek verzekeren u van tuinmachines van de hoogste kwaliteit. Zowel de particuliere tuinier als de vakman ontzorgen we volledig bij aankoop en onderhoud van professionele park- en tuinmachines. Vitaro is een erkend Husqvarna-dealer. Bekijk ons bos- en tuingereedschap ook in onze showroom in Geldermalsen.

Populairste tuinmachines

Klantenservice

Contactgegevens

De Chamotte 15
4191 GT Geldermalsen
0345 576288 groentechniek@vitaro.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag: gesloten

Copyright 2022 Vitaro | Powered by iClicks
Betaalmethodes